
درمان های خانگی عالی برای کم خونی
کم خونی به شرایطی اطلاق میشود که میزان گلبول های قرمز خون تان پایین می آید. گلبول های قرمز وظیفه انتقال اکسیژن به تمام بافت های بدن را بر عهده دارند.
کم خونی به شرایطی اطلاق میشود که میزان گلبول های قرمز خون تان پایین می آید. گلبول های قرمز سالم به عنوان بخش اصلی هموگلوبین در خون تان قلمداد میشوند و به اکسیژن پیوند می خورند. گلبول های قرمز وظیفه انتقال اکسیژن به تمام بافت های بدن را بر عهده دارند. این امر بدین معناست که اگر تعداد گلبول های قرمز خون یا هموگلوبین تان پایین باشد، سلول های بدن تان نمی توانند میزان اکسیژن لازم برای عملکرد درست را داشته باشند و به همین دلیل مدام احساس خستگی و انرژی پایین را دارید.
نشانههای کم خونی
تعدادی از مهم ترین نشانه های کم خونی بسیار شایع هستند و امکان دارد بیتوجه از کنارشان رد شوید یا آن ها را به مشکل دیگری نسبت دهید. بنابراین اگر هر یک از مشکلات زیر را به مدت طولانی تجربه میکنید، باید به بررسی تعداد هموگلوبین خونتان بپردازید.
خستگی مداوم
رنگ پریدگی یا بی حسی پوست
ریزش موی شدید
فقدان انرژی
تپش قلب مداوم (زمانی که قلب تان خیلی سریع میزند)
تنگی نفس
تغییرات روحیه یا کم حوصلگی مداوم
کم خونی با مقداری مراقبت و احتیاط، قابل درمان و مدیریت خواهید بود. اگر کم خونی دارید، اولین گام این است که با پزشک خود در زمینهی دریافت مکمل های آهن و گنجاندن غذاهای دارای آهن در رژیم غذایی مشورت کنید. اینجاست که میتوانیم به شما کمک کنیم. تعدادی درمان خانگی عالی برای کم خونی را فراهم آوردهایم که میتوانند انرژی شما را ارتقا داده و سرزندگی را به شما بازگردانند.
درمان های خانگی کم خونی:
۱- افزایش مصرف ویتامین C
کم خونی می تواند سیستم ایمنی بدن را تضعیف کند و بدین ترتیب شما را در معرض بیماری های التهابی و عفونت های بیشتری قرار دهد. مصرف میزان درست ویتامین C به شما کمک میکند که خود را از درون تقویت کنید و هم چنین جذب آهن بهتری داشته باشید. به سراغ پرتغال بروید یا حتی میتوانید روزی یک لیوان آب لیمو را میل نمایید.
۲- ماست به همراه دارچین
افرادی که از کم خونی رنج میبرند، باید یک پیمانه ماست به همراه یک قاشق چایخوری دارچین را روزانه دو بار، یک بار صبح و یک بار بعد از ظهر میل کنند.
۳- مصرف سبزیجات بیشتر
میزان کلروفیل بالایی که در سبزیجات سبزرنگ نظیر اسفناج، کرفس و کلم بروکلی وجود دارد، آن ها را تبدیل به منبعی غنی از آهن میکند. به خاطر داشته باشید که بهتر است اسفناج را به صورت پخته مصرف کنید، زیرا برگ های آن دارای اسید اکسالیک بوده که به نوعی مانع جذب آهن در شرایط مصرف خام آن می شوند.
۴- آب چغندر یا انار بنوشید.
آب چغندر یا انار تازه می تواند به عنوان مادهی خون ساز و تصفیهی خون عمل کند. چغندرها غنی از اسید فولیک بوده و میتوانید آن ها را به صورت همزمان با سیب یا هویج مصرف کنید. از سوی دیگر، انار سرشار از آهن و سایر مواد معدنی نظیر مس و پتاسیم میباشد. هردوی این آب میوهها، اگر به صورت مداوم مصرف شوند، موجب افزایش انرژی شده، از جریان خون پشتیبانی مینمایند و حس فعال تری به شما میدهند.
۵- نوشیدن آب در ظروف مسی
دکتر واسانت لاد توصیه میکند که آب خود را شب ها داخل ظروف مسی بریزید و فردا آن را مصرف کنید. این امر مواد معدنی طبیعی را برای بدن تان تأمین کرده و می تواند یک درمان بسیار عالی برای ریزش مو باشد.
۶- دانه های کنجد
مصرف دانه های کنجد، یک راه عالی دیگر برای افزایش مصرف آهن میباشد، علیالخصوص اگر دانه های کنجد سیاه را مصرف کنید. میتوانید دانه های کنجد را به مدت ۲-۳ ساعت در آب خیس کنید و سپس آن ها را بکوبید تا خمیر شوند. این خمیر را به همراه یک قاشق چای خوری عسل هر روز مصرف نمایید.
۷- کشمش و خرما
این میوه های خشک نیز ترکیبی از آهن و ویتامین C هستند. این ها میتوانند جذب بهینه و سریع آهن از درون خودشان را ممکن کنند. یک مشت کشمش و یک یا دو خرما را برای صبحانه یا میان وعده مصرف کنید. این میوه ها می توانند انرژی خوبی را نیز برای تان فراهم کنند.